We have completed the erection of external perimeter access scaffold for refurbishment works to an office building on Tottenham Court Road.

Scaffold has been erected to roof level for glazing works and brickwork painting as part of a £6 million renovation of Victory House. The access scaffold has been staggered to allow entry to shop fronts and rear access doorways.

Our site team have also installed a gantry to the west elevation of the building on Tottenham Court Road, which provides a covered walkway to pedestrians. 

The main contractor started works on site in November 2010 with completion expected in May 2011.

There are no tags on this post.

Share

Enquiries

Get in touch for quotations and more information

Enquiry Form

/

You can get in touch using our contact form below.

To find out about how we process your data, please read our privacy policy.

Send